"Uw professionele partner in facilitaire meubelsystemen
en interne-transportmiddelen"
» Postmeubelen  
 

Standaard postkamermeubilair
Standaard postkamermeubilair | print
Informatie:

Gemaakt voor intensief gebruik en lange levensduur!

   

» De frames van het meubilair zijn vervaardigd uit demontabele stalen kokerprofielen 40x40 mm en afgewerkt met een slijt- en krasvaste epoxy poedercoating. De standaard kleur is aluminium RAL 9006. Andere RAL kleuren zijn op aanvraag leverbaar. De werktafelpoten zijn voorzien van 25 mm uitdraaibare stelvoetjes t.b.v. het waterpas kunnen stellen. De meubelpanelen en werkbladen zijn standaard uitgevoerd in hoogwaardig ECON®, decor lichtgrijs, leliewit of Ahorn. Andere unikleuren of houtprints uit het ECON® programma zijn op aanvraag leverbaar.

DSC00012_1.jpg 

» De sorteerkasten zijn leverbaar in 1 t/m 6  kolommen en kunnen worden uitgevoerd met een open ondervak 350 mm hoog. Hierdoor kan het onderliggende werkblad over de volledige breedte en diepte worden benut t.b.v. bijvoorbeeld apparatuur. Standaard lopen de kolommen door tot op het werkblad zodat meer ruimte ontstaat voor het insorteren van de post. De verticale kolompanelen zijn voorzien van een dubbele rij rasterboringen. De afstand van de boring t.b.v. het inhangen van de postlegborden, bedraagt hart op hart 23,5 mm. De uitwendige afmetingen bedragen 1000x400 mm (hoogte x diepte). De kopse kanten van de panelen zijn voorzien van 2 mm stoot- en slagvast kunststof kantenband.

» Het postlegbord afm. 288x380 mm (breedte x diepte), kan per 23,5 mm in hoogte versteld worden. Het legbord van 10 mm of 18 mm ECON® is rondom voorzien van 2 mm stoot- en slagvast kunststof kantenband. Bij het legbord worden standaard 4 stuks chroommetalen plankdragers, alsmede een zelfklevende kunststof labelhouder afm. 10 x 150 mm of 15 x 200 mm (hoogte x breedte) met blanco insteekstrook, meegeleverd. www.duraprint.nl gratis online software maakt het mogelijk om de insteekkaartjes snel en eenvoudig, professioneel te personaliseren.

 

» Alle werktafels zijn qua breedteformaat afgestemd op de postsorteerkasten en leverbaar met of zonder onderkasten. Onderkasten zijn er met of zonder schuifdeuren of in combinatie met een geïntegreerde ladekast. Standaard wordt bij een onderkast een verstelbaar legbord meegeleverd. Schuifdeur- en ladekasten worden standaard voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels, alsmede arbo-veilige aluminium handgrepen. Het ECON® werkblad is 25 mm dik en dubbelzijdig voorzien van een anti-reflecterende melamine toplaag. Tegen meerprijs kunnen de werktafels uitgevoerd worden met 12 mm Trespa® volkernbladen of bladen beplakt met duurzam HPL (High Pressure Laminate).


Vraag vrijblijvend informatie aan over dit product.

»Klik hier«

Ga voor het complete postkamermeubilairprogramma naar onze webwinkel...

»webwinkel«

 


Bel: +31 (0) 570 538810
E-mail:
info@4b-plus.com

< terug   |   home   |   print pagina